Co to Dostęp Nadzorowany na iPhone?

dostęp nadzorowany iphone

Dostęp Nadzorowany to funkcja, która pozwala zablokować na ekranie wybraną aplikacje. Jeżeli chcecie dać komuś telefon żeby pooglądał coś na YouTube lub pograł sobie w Fortnite, ale jednocześnie boicie się, że wejdzie w zdjęcia, snapa lub Messengera to skorzystajcie z funkcji Dostęp Nadzorowany na swoim iPhone.

Dostęp Nadzorowany w iPhone jak działa?

Po włączeniu trybu Dostęp Nadzorowany osoba, której dacie telefon będzie mogła korzystać tylko z jednej wybranej przez Was aplikacji.

Dostęp Nadzorowany – jak włączyć?

Dostęp Nadzorowany jak włączyć

Aby włączyć funkcje Dostęp Nadzorowany:

  1. Wejdźcie w Ustawienia.
  2. Wybierzcie Dostępność.
  3. Stuknijcie w Dostęp Nadzorowany.
  4. Włączcie funkcje.
  5. Wybierzcie Ustawienia kodu. Ustawcie dowolny kod (może być taki sam jak kod blokady telefonu).

Aby skorzystać z funkcji Dostęp Nadzorowany:

  1. Włączcie aplikacje, z której ma móc korzystać osoba, której dajcie telefon.
  2. Kliknijcie trzy razy przycisk blokady.
  3. Kliknijcie Uruchom.

Komenatarze

Komentarze są widoczne tylko dla zalogowanych użytkowników.
Logowanie lub darmowa rejestracja.

Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.

Zobacz też…

Popularne
Menu